Muut tuetut laitteetLähes kaikki laitteet voidaan liittää järjestelmään. Jos laite ei ole vielä järjestelmässä näkyvien laitteiden joukossa, niin se voidaan liittää mukaan kolmella eri tavalla. Yleisin tapa on käyttää laitetta Internet-selaimen kautta (Chrome), toinen tapa on käyttää Infrapuna ohjainta ja kolmas tapa on asentaa laitteen oman oma Linux-pohjainen ohjausohjelmisto IOTS1-palvelimelle (ohjelmiston pitää toimia Debian 9.1:n kanssa).

Internet selain (Chrome)

Yleisin tapa lisätä laite on käyttää sitä Internet-selaimen kautta (lämpöpumput, Aurinkopaneeli Invertterit, IP-kamerat, PC, TV, verkkokovalevy, ovi-puhelin, jne). Chrome internet selain on valmiiksi asennetuna järjestelmässä.

IR-ohjain (Infrapuna)

Useat talon laitteet käyttävät IR-ohjainta/kaukosäädintä (Ilmalämpopumput, jne). Nämä voidaan lisätä järjestelmään IR-controller ohjainyksikön kautta. Yksikkö lisätään laitteen kanssa samaan tilaan.
IR-ohjaimen tuotesivu (linkki otsikossa).

Linux-ohjelmisto

Enemmän kehittyneet laitteistot ovat tehneet laitteiston ohjaamista varten oman Linux-ohjelmiston/ajurit (Kulunvalvonta, lukot, jne). Asenna ohjelmisto Linux käyttöliittymän alla ja lisää linkki IOTS käyttöliittymään. 

Lähetä kysely tai pyydä tuen lisäämistä laitteellesi!

Me annamme ohjeita kuinka saat laitteesi toimimaan ja lisäämme koko ajan uusia laiteprofiileja toimimaan suoraan IOTS-järjestelmässä.
Täytä tiedustelulomake! (linkki otsikossa)