IOTS taloautomaatiojärjestelmällä on helppokäyttöinen graafinen valikkopohjainen käyttöliittymä.

Käyttöjärjestelmä on Debian 9.1. Linux

Oletuskieli käyttöjärjestelmässä on Suomi tai Englanti, mutta useita muita paikallisia kieliä voidaan halutessa valita. Käyttöjärjestelmään pääsee suoraan IOTS käyttöliittymästä..
Omia ohjelmia voidaan asentaa ja käyttäää. Tämä ilmainen Open souce käyttöjärjestelmä tekee systeemistä monipuolisen ja joustavan kaiken tyyppisille käyttäjille.

IOTS käyttöliittymä

Valikkopohjainen käyttöliittymä on helppokäyttöinen. Voit liittää IOTS1 tietokoneen suoraan televisioon (HDMI) tai monitoriin (HDMI/VGA), laitteisto käyttää normaalia näppäimistöä ja hiirtä,i ilmahiirtä näppäimistöllä tai kaukosäädintä. Järjestelmää voidaan käyttää tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta Internet selaimen kautta. Etäkäyttö ja etäohjaus on mahdollista (kun ne on aktivoitu järjestelmässä). Käyttöliittymä käyttää KODI-alustaa multimedia tehtäviin.

Käyttöliittymässä on 7 suoraa päävalikko käyttöä nopeuttamassa:

Internet selain

Järjestelmä käyttää suosittua Chrome Internet selainta. Oletuslinkkien lisäksi pystyt lisäämään omat suosikkisi selaimeen.


Minun tiedostot ja sosiaalinen media

Voit tallentaa ja katsoa laitteella omia kuvia tai videoita. Halutessasi voit linkittää laitteeseen oman sosiaalisen median kuten Facebook, Instagram, Twitter, jne

Taloautomaatio

Käyttöliittymässä on suoravalinta taloautomaation huonetietoihin, sensoreihin, raporttiehin ja asetuksiin.Muut valinnat

Omat raporttisi, muut palvelut, Internet käyttöasetukset ja linkki käyttöjärjestelmään.

Turvallisuus

Laitteisto toimii sinun omana turvakeskuksenasi. Käyttöliittymässä on suoraliittymä kameroihin, NVR-tallentimeen, liiketunnistimiin, päälle/pois kytkimiin, lukkoihin ja kulunvalvontaan.

Asetukset

Käyttöliittymän kielivalinnat, resoluutio, käyttäjäprofiilit ja lisäosat määritellään täältä.

Ohjelmakirjastot

Netflix, Cmore, HBO Nordic, Elisa viihde, Telia viihde, DNA viihde, YLE areena, MTV katsomo