A-Link IOTSon monipuolinen, helppokäyttöinen ja edullinen taloautomaatio järjestelmä.                                                                                                                            
Laitteiston ytimenä on palvelin tietokone, joka kerää tiedon sensoreilta ja hallitsee talon laitteita.                    

Palvelin, laitteisto

Palvelimessa on tehokas ja luotettava Intel Celeron prosessori. Siinä on 2GB RAM keskusmuistia, 32GB Flash tallennustilaa, 5 USB-porttia sekä kova ja kestävä alumiinikotelo. Voit käyttää TV:tä tai monitoria katseluun.

Käyttöjärjestelmä ja käyttöliittymä

Käyttöjärjestelmä on Linux Debian 9.1. Valikkopohjainen käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen. Sitä voidaan käyttää TV:llä, monitorilla, tabletilla tai äly-puhelimella.

Sensorit

Laitteisto tukee suoraan yli 2100 sensoria 600 eri valmistajalta. Sensorit voivat mitata lämpötilaa, liikettä, sähköä, valaistusta jne sekä hallita niitä.

Muut laitteet

Tuhansia muita kolmansien osapuolien laitteista voidaan käyttää, jos ne tukevat käyttöä Internet selaimella (useimmat), Linux ohjelmalla (kulunhallinta) tai niitä voidaan ohjata IR-säätimellä (lämpöpumput, jne)

Palvelut

Järjestelmään voidaan yhdistää useita erilaisia palveluntuottajia kuten Terveyspalvelut, Sähkö, Turvallisuus, Sähkö, Vesi, Sää, jne.

Tietokanta ja pilvipalvelut

Järjestelmässä on linkk iot.technology Internet-palveluun. Siellä tietosi voidaan tallentaa, vertailla, saada monipuolisia raportteja sekä halutessasi etä-käyttää.

Mikä on pääkohderyhmä ?

Pääkohderyhmä on omakotitalojen omistajat ja PK-yritykset. Järjestelmä toimii kaikenlaisissa ympäristöissä yhden huoneen terveydenhuolto ratkaisusta suuriin teollisuus kiinteistöihin. Järjelmän laajuus on täysin sinun päätettävissä ja sitä voidaan laajentaa myöhemmin.

Mikä on on hinta toimivalle järjestelmälle?
Asennus?